هنر تلاوت قرآن در سایت تنغیم، پایگاه جهانی قرآنیان
بیش از چهل روز از عروج عارفانه مصطفای عزیز گذشت . شاید باور این حقیقت شیرین و افتخار عظیمی که نصیب این حافظ قرآن کریم شده است برای ما ساکنان زمینی ، کمی سخت و دوراز ذهن باشد ، اما به هر تقدیر ، بهترین سرنوشت بر مقدرات او نقش بست و مصطفی محمدنژاد در جوار رحمت الهی آرام گرفت . حال به گوشه ای از خصوصیات بارزش نگاهی می اندازیم که از زبان حاج مرتضی روایت شده است .
پیوستن به سپاه از سال 1382
مصطفی متولد 25 مردادماه 1363 بود و از سال 1382 از طریق دانشگاه افسری امامحسین(ع) وارد سپاه شد و تحصیلات خود را در رشته جغرافیا در این دانشگاه به پایان رساند.
آغاز خدمت در شهر سلماس و پایان در خوی
پس از گذراندن دوره دانشگاه افسری و اخذ مدرک کارشناسی در شهر سلماس مشغول خدمت شد، سپس به خوی رفت و تا یک سال مانده به شهادت در این شهر در سپاه اسلام خدمت کرد. وی یک سال آخر خدمت خود را در مرز ایران و ترکیه گذراند. ازدواج نکرده بود اما قصد ازدواج داشت که عجل به او مهلت نداد و در درگیری با عناصر کوردل گروهک پژاک و بر اثر اصابت گلوله از ناحیه سر به شهادت رسید.
حفظ قرآن و حضور در فینال مسابقات کشوری قرآن کریم
من و مصطفی به همراه خواهرمان از سال 1377 کار حفظ قرآن را آغاز کردیم و همگی حافظ کل شدیم، البته مصطفی اولین نفری بود که در خانواده ما در مسابقات قرآن شرکت کرد. وی حضور در مسابقات را تا سال 82 ادامه داد و تا مرحله فینال مسابقات کشوری قرآن کریم هم پیش رفت. اما پس از آن از حضور در مسابقات کنارهگیری کرد.
صیانت از بیتالمال توصیه همیشگی شهید به دوستان
این شهید بزرگوار جوانی بسیار آرام، کمحرف و متین بود و همواره سعی میکرد بیشتر شنونده باشد تا گوینده، به شدت به حلال و حرام و اسراف نکردن بیتالمال مقید بود، حتی در محل کار دوستان و همکاران را به عدم اسراف و صیانت از بیتالمال توصیه میکرد.
کمک به مستضعفان بهطور مخفیانه
برادرم جوان متواضعی بود و در امور خیر مشارکت داشت، او به خیلی از دوستان و یا حتی خانوادههای مستضعف کمک میکرد و این را ما نمیدانستیم و پس از شهادت وی متوجه این کارهای او شدیم. در کارش بسیار جدی و سختگیر بود و به بهترین نحو کارهایش را انجام میداد، اما در عین حال جوانی بسیار آرام، شاداب و بانشاط بود و خنداندن دیگران یکی از دغدغههای این شهید بزرگوار بود.
تأکید به عمل به قرآن و انصراف از مسابقات
مصطفی از سال 1382 در مسابقات قرآن شرکت نکرد و حتی اصرار ما هم نتوانست وی را به مسابقات بکشاند زیرا عقیده داشت حضور در مسابقات کافی است و باید به دستورات الهی عمل کرد. در محل کار برای همکاران جلسات و برنامههای قرآنی راهاندازی کرده بود، اما متأسفانه با انتقال به مرز، دیگر نتوانست کارهایش را ادامه دهد. البته شایسته بود فردی که حافظ قرآن است در امور فرهنگی و کاری که تخصص دارد به کار گرفته شود، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و نهایتاً برادرم به درجه رفیع شهادت نائل شد، فقط امیدوارم روح بلند این شهید عزیز در روز قیامت شفیع همه ما باشد.